Autor: Aleksandr Iro • 6. august 2020

Klienditeeninduses pole eeldustele kohta

Kuidas lisada klienditeeninduses kirss tordile ehk pakkuda parimat klienditeenindust täna ja tulevikus? Oma soovitusi jagab Elisa Viru keskuse esinduse juhataja Aleksandr Iro, kes enda kohta ütleb, et on klienditeeninduse sõltlane ehk hakkab väga oma tööd igatsema, kui ei ole pikalt saanud klientidega suhelda.
Elisa Viru keskuse esinduse juhataja Aleksandr Iro
Foto: Elisa Eesti

Klienditeenindus pole valdkond, kus saab rahulikult mugavustsooni langeda või ainult teada-tuntud rada käia. Mugavus hakkab kiirelt silma ja mõjutab ka teeninduse kvaliteeti. Alati peab tagataskus olema trumpkaart, mis üllatab, pakub lahenduse, aitab taktikat muuta või muud moodi kogemuse loob. Kuidas seda teha?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757