Põhjala Tap Roomi kondiiter Hannah Hintliani üllatab, kui palju eestlased armastavad juustukooke ning ka see, kui palju hapukoort süüakse.

- Põhjala Tap Roomi kondiiter Hannah Hintliani Foto: Laura Oks
Ta ärkab igal laupäeval kell 2.45, et valmistuda nädala suursündmuseks - pühapäevaseks brunchiks. Selleks, et sõõrikud, bagel´id, pannkoogid ja muud pealtnäha lihtsad, kuid tehniliselt keerukad küpsetised valmis saaksid, algab töö juba mitu päeva varem. Suur töö on end ära tasunud, kui ta näeb pühapäeval kliente pärast esimese ampsu võtmist rahulolevalt noogutamas. “Näost on kohe näha, kui inimene naudib toitu, isegi Eestis,” naerab Hintlian.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
18.–22. veebruaril Saksamaal Düsseldorfis toimunud EuroCIS 2025 messil olid kohal taaskord tuntuimad kaubandustehnoloogia suunanäitajad. Näha sai uuenduslikke tehnoloogiaid ja lahendusi, mis toetavad jaekaubanduse digitaliseerimist efektiivsuse kasvatamise eesmärgil. Väga laialt oli fookusesse võetud andmepõhine juhtimine. Võtmesõnadeks tehisintellekt, kliendikesksus, targad ostlemiskeskkonnad, energiasääst ja küberturvalisus.