Autor: Kristi Kool • 9. september 2020

Tippkondiiter Hannah Hintlian: inimese näost on näha, kui ta toitu naudib

Põhjala Tap Roomi kondiiter Hannah Hintliani üllatab, kui palju eestlased armastavad juustukooke ning ka see, kui palju hapukoort süüakse.
Põhjala Tap Roomi kondiiter<strong > </strong> Hannah Hintliani
Foto: Laura Oks

Ta ärkab igal laupäeval kell 2.45, et valmistuda nädala suursündmuseks - pühapäevaseks brunchiks. Selleks, et sõõrikud, bagel´id, pannkoogid ja muud pealtnäha lihtsad, kuid tehniliselt keerukad küpsetised valmis saaksid, algab töö juba mitu päeva varem. Suur töö on end ära tasunud, kui ta näeb pühapäeval kliente pärast esimese ampsu võtmist rahulolevalt noogutamas. “Näost on kohe näha, kui inimene naudib toitu, isegi Eestis,” naerab Hintlian.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700