Tippkondiiter Hannah Hintlian: inimese näost on näha, kui ta toitu naudib
Põhjala Tap Roomi kondiiter Hannah Hintliani üllatab, kui palju eestlased armastavad juustukooke ning ka see, kui palju hapukoort süüakse.
Põhjala Tap Roomi kondiiter<strong > </strong> Hannah Hintliani
Autor: Laura Oks
Ta ärkab igal laupäeval kell 2.45, et valmistuda nädala suursündmuseks - pühapäevaseks brunchiks. Selleks, et sõõrikud, bagel´id, pannkoogid ja muud pealtnäha lihtsad, kuid tehniliselt keerukad küpsetised valmis saaksid, algab töö juba mitu päeva varem. Suur töö on end ära tasunud, kui ta näeb pühapäeval kliente pärast esimese ampsu võtmist rahulolevalt noogutamas. “Näost on kohe näha, kui inimene naudib toitu, isegi Eestis,” naerab Hintlian.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Liitu Kaubanduse iganädalase uudiskirjaga, et ükski oluline teema valdkonnas ei jääks märkamata.