• 09.09.20, 11:19

Tippkondiiter Hannah Hintlian: inimese näost on näha, kui ta toitu naudib

Põhjala Tap Roomi kondiiter Hannah Hintliani üllatab, kui palju eestlased armastavad juustukooke ning ka see, kui palju hapukoort süüakse.
Põhjala Tap Roomi kondiiter  Hannah Hintliani
  • Põhjala Tap Roomi kondiiter Hannah Hintliani
  • Foto: Laura Oks
Ta ärkab igal laupäeval kell 2.45, et valmistuda nädala suursündmuseks - pühapäevaseks brunchiks. Selleks, et sõõrikud, bagel´id, pannkoogid ja muud pealtnäha lihtsad, kuid tehniliselt keerukad küpsetised valmis saaksid, algab töö juba mitu päeva varem. Suur töö on end ära tasunud, kui ta näeb pühapäeval kliente pärast esimese ampsu võtmist rahulolevalt noogutamas. “Näost on kohe näha, kui inimene naudib toitu, isegi Eestis,” naerab Hintlian.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 30.06.25, 15:57
Millised on nutikad lahendused kauba liigutamiseks?
Iga päev liiguvad tuhanded kaubad ladudest poodidesse, ehitusobjektidele, tööstustesse ja mujale. Toimiva tarneahela üheks aluseks on nutikas kaubakäsitlus. See, kuidas kaupa liigutatakse, mõjutab otseselt töö sujuvust, töötajate heaolu ja kauba seisukorda. Loe, kuidas õigesti valitud tõsteseadmed muudavad kauba teisaldamise kiiremaks, lihtsamaks ja ohutumaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele