Autor: Kaubandus.ee • 14. jaanuar 2021

Hestia Hotel Group alustab Haapsalus asuva spaahotell Laine opereerimist

Eesti hotellikett Hestia alustab spaahotell Laine opereerimist 1. aprillist ja hotell hakkab kandma nime Hestia Hotel Haapsalu Spa. Enne avamist teeb spaahotell läbi uuenduskuuri.
Spaahotell Laine

Hestia Hotel Group sõlmis aktsiaseltsiga Haapsalu Kuurort lepingu Haapsalu ajaloolise spaahotelli opereerimiseks. Enne kevadist avamist läbib spaahotell kinnistuomaniku finantseerimisel uuenduskuuri, mis põhineb uuel heaoluspaa kontseptsioonil, et pakkuda klientidele kaasaegsemat ja meelelahutuslikumat spaaelamust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700