Autor: Kaubandus.ee • 9. veebruar 2021

Selgitati välja Eesti parima teenindusega pangad

Uuringufirma Dive viis Balti riikides kolmandat aastat järjest läbi pankade valdkonnauuringu. Eesti parima teenindustasemega pangaks oli LHV (98,0%), teisele kohale tuli SEB (95,5%) ja kolmandale kohale tuli Citadele (89,1%).
LHV Groupi täna avaldatud kvartalitulemused valmistavad investoritele pigem rõõmu, kuid toovad esile ka mitu murekohta. LHV Groupi puhaskasum oli lõppenud kvartalis 6,73 miljonit eurot, kasvades kvartaliga 0,6 miljoni euro võrra. Müügitulu kasvas kvartaliga 16,46 miljonilt eurolt 16,6 miljonile eurole.
Foto: Andras Kralla

Teeninduskvaliteedi uuring viidi läbi mystery shopping ehk testostude meetodit kasutades. Aastal 2020 teostati pankade valdkonnauuring telefonikõnede teel. Igasse panka sooritati kokku 10 telefonikõnet, kus testkliendid pöördusid panga poole sooviga avada arvelduskonto. Kokku tehti LHV, SEB, Citadele, Coop, Swedbank ja Luminori panka 60 kõnet.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757