Autor: Kaubandus.ee • 22. aprill 2021

Coop Pank lisas 55 000 pangakaardile tasuta ostukindlustuse

Coop Pank lisas koostöös If Kindlustusega kõigile oma eraisikutest klientide pangakaartidele tasuta ostukindlustuse, mis kindlustab automaatselt kõik kuni 2500eurosed pangakaardiga ostetud kestvuskaubad õnnetuste ja varguste vastu.
Kalleid elektroonikaseadmeid ostes võib kohe kaasa saada ka kindlustuse.
Foto: Andras Kralla

Coop Panga erakliendi igapäevapanganduse juht Teet Kerem märkis, et kui seni on Eesti pangad pakkunud ostukindlustust oma eksklusiivsemates pakettides või koos premium-taseme krediitkaartidega, siis Coop Pank teeb ostukindlustuse kättesaadavaks kõigile pangakaarti kasutavatele eraklientidele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757