Autor: Kaubandus.ee • 22. aprill 2021

Coop Pank lisas 55 000 pangakaardile tasuta ostukindlustuse

Coop Pank lisas koostöös If Kindlustusega kõigile oma eraisikutest klientide pangakaartidele tasuta ostukindlustuse, mis kindlustab automaatselt kõik kuni 2500eurosed pangakaardiga ostetud kestvuskaubad õnnetuste ja varguste vastu.
Kalleid elektroonikaseadmeid ostes võib kohe kaasa saada ka kindlustuse.
Foto: Andras Kralla

Coop Panga erakliendi igapäevapanganduse juht Teet Kerem märkis, et kui seni on Eesti pangad pakkunud ostukindlustust oma eksklusiivsemates pakettides või koos premium-taseme krediitkaartidega, siis Coop Pank teeb ostukindlustuse kättesaadavaks kõigile pangakaarti kasutavatele eraklientidele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700