Autor: Kaubandus.ee • 2. juuni 2021

Baltika juhatusega liitus senine jaekaubanduse direktor Brigitta Kippak

Alates 1. juunist asus rõivatootja Baltika juhatuses operatsioonide juhina (COO) ametisse ettevõttes pikaaegselt erineval tasemel müügitegevusi juhtinud Brigitta Kippak, kelle vastutada on edaspidi kogu Baltika jaemüük, varude planeerimine ja juhtimine ning logistika.
Brigitta Kippak

Baltika juhatuse esimehe Flavio Perini sõnul on seni jaekaubanduse direktori kohustusi täitnud Kippaki kogemus ning põhjalikud teadmised müügist, kaubastamisest ning tootearendusest olnud ettevõtte ümberpööramisel asendamatud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700