Autor: Kaubandus.ee • 17. juuni 2021

Jõustus Hansaposti ja Kaup24 ühinemine

Kesk-Euroopa juhtiv investeerimisfond Mid Europa Partners omandas Pigu ja Hobby Hall Group OÜ aktsiad, tehingu tulemusel moodustus piirkonna suurim e-kaubandusäri.

Eestis Hansaposti ja Kaup24, Lätis 220.lv ja xnet.lv, Leedus pigu.lt ning Soomes HobbyHall ühinemisel sündinud ettevõttel on üle mitme miljoni kliendi neljas riigis. Ühinenud e-poodide valikus on üle kahe miljoni toote, külastuste koguarv aastas kasvab 145 miljonini. Eesti suurimate veebikaubamajade Hansapost ja Kaup24 kaubamärgid säilivad ning tegutsevad iseseisvalt edasi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070