Autor: Kaubandus.ee • 8. detsember 2021

Joel Ostrati retseptiga burgerid on Baltikumi McDonald’s® restoranide menüüs

McDonald’s® Eesti restoranide menüüs on 8. detsembrist saadaval Maestro™ burgerid, mille retseptid on loonud Eesti staarkokk Joel Ostrat.
Foto: Pressimaterjalid

Burgerid on osa McDonald’s® Maestro™ burgerite tooteliinist, mis ühendab tippkoka loodud retsepti ja McDonald’s® restoraniketi kvaliteetse tooraine. Joel Ostrati loodud Maestro™ burgerid on saadaval kõikides McDonald’s® restoranides üle Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700