Autor: Kaubandus.ee • 4. jaanuar 2022

Rekordaasta pitsarestoranides: 2021. aastal tellisid eestlased Peetri Pizzast üle 2 miljoni pitsa

Lõppenud aastal telliti Eesti esimesest ja vanimast pitsaketist Peetri Pizzast rohkem kui 2 miljonit pitsat, millega purustati 30-aastase staažiga firma rekord.
Foto: Indrek Susi

”Meie saame rääkida vaid oma näitajate põhjal, kuid tundub, et eestlased on pitsalembeline rahvas. Koroonaajaga kasvas nõudlus pitsade järele hüppeliselt,” ütleb Peetri Pizza & Pasta tegevjuht Marko Pleiats. Ta lisab, et loorberitele puhkama pole plaanis jääda ning taustal käib pidev arendus- ja laiendustöö, et klientide ootustele igati vastata ning neid ka ületada. ”Kui mullu avasime kolm uut pitsakohta Märjamaal, Muugal ja Narvas, siis alanud aastal on kavas avada vähemalt viis uut müügi- ja söögipunkti. Samuti plaanime laieneda riigist välja ning avada frantsiisimüügi naaberriikides.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070