Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2022

Luminor omandab e-poodide makselahenduse pakkuja

Luminor allkirjastas lepingu, millega kavandab omandada 99% Baltikumi e-poodide makselahenduse pakkuja Maksekeskus ASi aktsiatest selle praegustelt omanikelt Omnivalt, Inbankilt ja Olsson & Nielsen Nordicult. Tehing võimaldab pangal suurendada oma osakaalu kiiresti areneval e-kaubandusega seotud teenuste turul.
Art Lukas jätkab Maksekeskuse tegevjuhina.
Foto: Marko Mumm/Meediafoto

Maksekeskus pakub e-poodidele ning nende klientidele turvalisi ning mugavaid makselahendusi ja teisi e-kaubandusega seotud teenuseid nii Eestis, Lätis, Leedus kui ka Soomes. Ettevõte on viimastel aastatel tegevjuht Art Lukase juhtimisel märkimisväärselt kasvanud ja selle teenuseid kasutab Baltikumis enam kui 3000 aktiivset kaupmeest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757