Autor: Merilin Merila • 22. veebruar 2022

WeekendShoes: suured muutused on lähiajal ees

Weekend Eesti on vaatamata keerulistele aegadele teinud ettevõttes läbi mitmeid muudatusi, kuid siiski ootavad uued muutused veel ees. Ettevõtte tegevjuht Taavi Laeks räägib lähemalt senistest tegemistest, kaubandusvaldkonna muutustest ja nende uutest plaanidest.
Weekend Eesti kauplus.
Foto: Weekend Eesti

WeekendShoes valiti taas kord rahva lemmik e-poeks. Seda, kuidas on neil õnnestunud inimeste südamed võita, ei oska Laeks öelda, kuid tema sõnul tõi neile selle tiitli loodetavasti hea tootevalik, kiire tarne ja hea klienditeenindus. Samuti sõnab ettevõtte juht, et klientidega hoiab häid suhteid see, kui pead oma lubadustest kinni ja üritad pidevalt asju paremaks teha.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700