Autor: Kaubandus.ee • 2. märts 2022

McDonald’s® taasavas oma esimese Eesti restorani Viru tänaval

Veebruarikuus tehtud renoveerimistööd Eesti esimeses McDonald’s® restoranis jõudsid lõpule ning söögikoht taasavati külalistele 1. märtsil.
Foto: MAREK METSLAID

Viimase seitsme aasta jooksul on McDonald’s investeerinud enam kui 5.5 miljonit eurot restoranide renoveerimisse ja digitaliseerimisse. Kokku on Eestis läbinud uuenduskuuri viis restorani – kaks nendest on Tallinnas Paldiski maanteel, üks Ülemiste keskuses, üks restoran asub Narva linnas ja nüüd ka kõige hiljutisem Viru tänava restoran.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070