Autor: Maarit Eerme • 5. märts 2022

Maarit Eerme: realiseerime Venemaa kauba, mille eest Eesti ettevõtja on juba maksnud

Korjates Venemaa ja Valgevene tooted päeva pealt lettidelt ära, lööme me tegelikult hoopis Eesti ettevõtjaid, kes on tootjale juba raha ära maksnud, kirjutab teemaveebi Kaubandus.ee juht Maarit Eerme.
Maarit Eerme
Foto: Jake Farra

Eelmisel nädalal vallandus olukord, kus kõik jaeketid otsustasid, et Venemaa ja Valgevene tooteid nad enam enda kauplustes ei müü. Otsus on igati solidaarne ja Ukrainat toetav. Ühtlasi tundus seda sammu toetavad suur osa tarbijatest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070