Autor: Kaubandus.ee • 5. aprill 2022

Baltikumi McDonald’s restoranide omanik Hili Properties soetas 20 miljoni euro eest Riia ostukeskuse

Baltikumi McDonald’s restoranide ja Malta strateegiliste kinnisvarainvesteeringute kontsern Hili Properties viis lõpule Riia kaubanduskeskuse valdusfirma aktsiaostu. Kogu investeeringu maht on 20 miljonit eurot. Pärast viimast tehingut on Hili Properties’e kinnisvara portfoolios juba seitse kaubanduspinda, mis asuvad Läti pealinnas.

7 863 ruutmeetri suurune kompleks Stirnu tänaval asetseb 21 580 ruumeetri suurusel krundil. Kinnisvara asub ühes linna kõige tihedamini asustatud elamurajoonis ja on püsivalt suure külastatavusega. Kinnistu on olnud äritegevuses 15 aastat ja selle ankurüürnikuks on Rootsile kuuluv supermarketite hiid Rimi. Teiste suuremate rentnike seas on oma valdkonna turuliidrid nagu lemmikloomatarvete jaemüüja Dino Zoo; Pepco, mis on rahvusvahelise haardega soodsate kaupade kett ja on populaarne lasterõivaste ja majapidamistarvete poolest; kosmeetikakett Drogas. Keskuse külastajatele on mõeldud 250 parkimiskohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700