Autor: Kaubandus.ee • 6. aprill 2022

Tanker investeerib ligi miljon eurot ja toob käsitööõlle kõrval turule preemium-tooted

Harjumaal Jüris asuv õlletootja Tanker investeerib tänavu ligi miljon eurot ning toob käsitööõlle kõrval turule ka preemium-tooted, et hakata senisest aktiivsemalt konkureerima laiemas turusegmendis.
Tankeri kaasasutaja Jaanis Tammela ja Royal Unibrew Eesti juht Ranner Kuningas
Foto: RASMUS KOOSKORA

Tankeri kaasasutaja Jaanis Tammela sõnul lisandub sel kuul Tankeri käsitööõlledele uus preemium-õllesari, mis koosneb neljast uuest õllest: Sauna Lager, Tume Lager, Kerge IPA ning alkoholivaba Sauna Lager. „Uued õlled valmivad siin, Harjumaal, Tankeri Jüri tehases. Meie uus tootesari on kaasaegne nii sisult kui ka välimuselt ja oleme selle pruulinud Eesti traditsioone ning siinsete tarbijate eelistusi järgides. Seadsime eesmärgiks parima kvaliteedi, puhtad maitsed ja kaasaegsed tootmisprotsessid,“ selgitas Tammela.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070