Autor: Kaubandus.ee • 24. august 2022

IKEA uut Eesti poodi plaanib lähiajal külastada 29% eestimaalastest

Et kohe Harjumaal Kurnas avatav uus IKEA pood võib mööbli- ja sisustusturgu oluliselt mõjutada, uuris Kantar Emor Eestimaa elanikelt nende poe külastusplaanide kohta.
IKEA uut Eesti poodi plaanib lähiajal külastada 29% eestimaalastest.
Foto: Liis Treimann

62,5% Eesti elanikest oli poe avamisest kuulnud ning 29% elanikest plaanib lähima paari kuu jooksul poodi külastada. 37,5% elanikest ei plaani lähiajal IKEA poodi minna ning 33,5% ei ole veel otsustanud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700