Autor: Kaubandus.ee • 7. september 2022

Sikupilli Prisma saab uue välimuse ja laiema kaubavaliku

Septembris algasid Sikupilli Prismas renoveerimistööd, mille käigus uueneb nii kauplus kui laieneb ka kaubavalik. Uuenduste tegemise ajaks kauplus uksi ei kinni ei pane, klientidele suletakse üksnes need alad, kus parasjagu ümberkorraldused käivad.
Kaupluse uuendamine kestab ligi kolm kuud.
Foto: Raul Mee

“Värskendame nii poe väljanägemist kui tootevalikut. Lisame uusi kollektsioone tarbekaupade osas – näiteks rõivad ja tarvikud välitegevusteks, uus kodutekstiili kontseptsioon ja uudne kosmeetikaosakonna väljapanek. Olulise täienduse saab ka lemmikloomade osakond, mida meie kliendid on väga soovinud ja oodanud,” selgitas Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070