Autor: Kaubandus.ee • 20. oktoober 2022

Maximast saab osta lahtist toitu oma karpi

Juba enam kui kolm kuud on Maxima suuremates kauplustes olnud võimalik osta lahtise toidu lettidest toitu oma taarasse – olgu see siis plastikust, klaasist või metallist toidukarp või -purk. Näha on, et kliendid hakkavad selle võimalusega harjuma.
Maximast saab osta lahtist toitu oma karpi.
Foto: Maxima Eesti

„Maxima peab oma ökoloogilise jalajälje vähendamist üha olulisemaks. Eelmise aasta lõpus alustasime regulaarset koostööd Toidupangaga, kuhu annetavad juba kõik meie 83 kauplust, logistikakeskus ja tootmisüksused. Sellega anname suure panuse toidu päästmisse. Sel suvel otsustasime astuda järgmise sammu ja seda plastikpakendite vähendamise suunal,“ rääkis Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juht Maris Kivi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700