Autor: Kaubandus.ee • 4. november 2022

Baltika oli kolmandas kvartalis ühekordse tehingu mõjul kasumis

Rõivaste jaemüüja Baltika Grupp parandas kolmandas kvartalis seoses Ivo Nikkolo kaubamärgi müügitehinguga oluliselt oma finantspositsiooni, olles 6,7 miljoni euroga kasumis. Ühekordse tehingu mõjuta oli kolme kuu kahjum 0,8 miljonit eurot ehk 0,4 miljonit eurot suurem kui aasta tagasi samal ajal.

Baltika Grupi juhatuse esimehe Brigitta Kippaki sõnul oli Ivo Nikkolo kaubamärgi müümine ja brändi ainukasutamise jätkamine litsentsi alusel strateegiliselt õige ja vajalik otsus, et rahastada Baltika põhitegevust, projekte ning investeeringuid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700