Autorid: Merilin Merila, Maarit Eerme • 4. november 2022

Kes on ehituskaupluste TOP 50 suurimat brutotöötasu maksjat?

Töötasud kasvasid juba eelmisel aastal ehitussektoris kiiresti, ent üldine töötasu kasv oli 6,2%, mis on veidi madalam Eesti keskmisest palgatõusust. Reastasime ehituskaupluste TOP 50 suurimat brutotöötasu maksjat.
Ehituskaupluste TOP 50 suurimat brutotöötasu maksjat.
Foto: Liis Treimann
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757