Autor: Merilin Merila • 9. detsember 2022

Alkoholiturgu võib uue aasta esimeses pooles tabada tagasilöök

„Tänane kriis on meie sektorit väga tugevalt mõjutanud ning toorainete, transpordi ja tööjõu kallinemine jõuab enam ja enam riiulis olevate hindadeni,“ ütles Tridens AS juhatuse esimees Janno Hert.
Foto: Liis Treimann

Tridens AS juhatuse esimees Janno Herti sõnul läheb neil alkoholi müük täna plaanipäraselt. Teatud kaubamärkidega on vastavates kategooriates turuliidri positsioon säilinud ning osaliselt ka tõusnud. “Loomulikult on näha mõne kaupmehe tellimustel oleva koguse või siis tellimuste sageduse vähenemist, aga see on seotud sellega, millises aastaajas hetkel oleme. Suveterrassid on suletud ja tarbijad on kogunenud siseruumidesse,” ütles ta. Herti sõnul on tore näha ka seda, et HoReCa sektor saab jälle piirangutevabalt tegutseda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700