Autor: Kaubandus.ee • 14. detsember 2022

Lidl Eesti pälvis esimese jaeketina efektiivse energiakasutuse sertifikaadi

Lidl Eesti kauplustele omistati esimese jaekaubandusettevõttena Eestis efektiivset energiakasutust ja jätkuvat energiasäästlikku käitumist tunnustav ISO 50001:2018 sertifikaat. Kõik kümme Lidli poodi Eestis vastavad antud energiakasutuse standarditele.
Foto: RASMUS KOOSKORA

Rakendatud energiasäästu põhimõtted ja Lidli kaupluste eduka sertifitseerimise käigus kehtestatud kõrged standardid aitavad hoida kokku nii kulusid kui ka pikemas perspektiivis looduskeskkonda. "See on oluline osa meie väärtusmaailmast ja ka teistes riikides asuvad Lidli kauplused vastavad samale säästliku energiajuhtimissüsteemi rakendamise, toimimise ja pideva optimeerimise standardile," kommenteeris Lidl Eesti esindaja Katrin Seppel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700