Autor: Kaubandus.ee • 4. jaanuar 2023

Tippsommeljeed: Eesti mineraalvesi on suure ekspordipotentsiaaliga

Joogiekspertide hinnangul on Eesti mineraalvee kvaliteet nii kõrge, et sellest saaks maailma tipprestoranides Eesti toidu edulugu.
Haage mineraalvesi

„Eesti vesi on eriliselt puhta, autentse maitse ja hea kvaliteediga, suure ekspordipotentsiaaliga näiteks sooja kliimaga riikidesse,“ kinnitas tippsommeljee ja Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni president Kristjan Markii, kes on Eesti Joogifestivali ja parimate jookide konkursi üks korraldajaist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700