Autor: Kristel Härma • 16. veebruar 2023

Konkurent: IKEA tohutult kasvanud müüginumbrites võib peegelduda ostjate esialgne vaimustus

IKEA Eesti ettevõte müüs sügisel poe avamise järel tõenäoliselt üle kuue korra rohkem kaupa kui turu suuruselt järgmine tegija.
IKEA avas augustis Tallinnas poe, mis tegi tõenäoliselt niigi vaevlevate konkurentide elu veelgi keerulisemaks.
Foto: Liis Treimann

“Seal ei ole kahtlustki, et IKEA on turgu ära võtnud siin kõigilt, aga täpselt, kui palju ta on võtnud, on raske hinnata, sest hetkel on turg nagunii languses,” ütles Home4you, Garden4you ja Office4you kaubamärki esindava ettevõtte Evelekt juhatuse liige Jüri Zoova.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700