Autor: Kristi Kool • 27. veebruar 2023

Eestlaste arendatud nutikas pudeliavaja ühendab tootja ja tarbija

Tarbijate käitumist kaardistav platvorm Wecheer pakub joogitootjatele nutika pudeliavaja teenust, millega on võimalik jäädvustada iga avatud õlle aeg ja koht reaalajas. Eestis arendatud nutika seadme andmete põhjal saab tootja sihtida müügikampaaniaid ja teha klientidele just nende eelistusi teades sooduspakkumisi.
Eesti arendatud nutikat pudeliavajat kasutatakse aktiivselt Vietnami baarides

Innovaatilise turundustööriista lugu sai alguse Šveitsis, kus kolm sõpra leiutasid esmalt lihtsalt lõbusa ja nutika vidina - õllepudeliavaja, millega sai pudelit avades saata sõprade telefoni virtuaalse ”Terviseks!” Noored panid oma idee välja ühisrahastuse platvormile Kickstarter ning eduka kampaania järel valmis esimene algeline versioon. Kuid tootel oli vajakajäämisi, mistõttu tuli leida tugev IoT pädevusega partner.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700