Autor: Kaubandus.ee • 13. aprill 2023

Eesti jalatsi - ja rõivabränd Kira liitus BCome platvormiga

Eesti jalatsi- ja rõivabränd Kira on esimene kodumaine ettevõte, kes liitus rahvusvahelise jätkusuutlikkuse platvormiga BCome, mis muudab toodete tarne- ning tootmisahela läbipaistvaks. Enne ostu saab näha iga toote keskkonnamõju ning säästetud resursse võrreldes keskmise tööstusstandardiga.
Eestis loodud saapad on valmistatud kasutuskõlbmatutest autorehvidest, kasutatud plastpudelitest ja taaskasutatud mikrokiust.
Foto: Kira.

Eestis loodud ja tegutsev Kira on asutamisest saadik pööranud tähelepanu innovaatilistele tootmislahendustele. “Otsime pidevalt uusi lahendusi, materjale ja tootmisviise, mis vähendaksid ökoloogilist jalajälge ning oleksid kandjale mugavad ja kauakestvad. Näiteks on meie saapad valmistatud kasutuskõlbmatutest autorehvidest, kasutatud plastpudelitest ja taaskasutatud mikrokiust ning meie tootmine asub Eestis,” selgitas Kira loovjuht Sirli Ratassepp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700