Autor: Heli Künnapas • 19. aprill 2023

5 põhjust, miks tasub elektroonilistesse hinnasiltidesse investeerida

Digitaliseerituse taseme tõstmine ning uute tehnoloogiliste lahenduste leidmine üha muutuvas maailmas on kaupmeeste jaoks vajalik. Elektrooniliste hinnasiltide kasutegureid tutvustas jaemüügikonverentsil Baltic Retail Forum Priceri müügijuht Kristina Ekhierta.
Elektroonilistel hinnasiltidel saab kampaania korral kõik hinnad muuta ühe korraga.
Foto: Raul Mee

Ekhierta tõi välja 5 põhjust, miks tasub kauplustel elektroonilistesse hinnasiltidesse investeerida.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757