Autor: Kaubandus.ee • 25. aprill 2023

Venipak napsas Omnivast müügidirektori

Eestis pakiautomaatide võrku jõudsalt laiendav Venipak värbas Eesti turule müügidirektoriks ligi kümneaastase kaubandus- ja logistikasektori kogemusega Martten Kaldvee.
Venipak uueks müügidirektoriks sai Martten Kaldvee.
Foto: Venipak

„Mul on rõõm liituda ettevõttega, kellel on Eesti turul suured laienemisplaanid. Selle mootoriks on moodsate pakiautomaatide võrgustik, mida Venipak hakkas Eestis rajama eelmise aasta lõpus," ütles Martten Kaldvee.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700