Autorid: Raul Mee, Maarit Eerme • 11. mai 2023

Fotod: E-kaubanduse UX konverents

10. mail toimus E-kaubanduse UX konverents, kus jagati välja ka kasutajasõbralike e-poodide tiitleid. Konverentsil arutleti e-poodide kasutajakogemuse parendamise üle ning jagati hulgaliselt näpunäiteid, mida enda e-poes parendada.

Suur tänu kõikidele osalejatele, esinejatele ja toetajatele. Palju õnne kõikidele võitjatele.

Vaata, kes said pärjatud tiitliga kasutajasõbralikum e-pood 2023.

10MAY2023 Konverents E-kaubanduse UX konverents 2023 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757