Autor: Kaubandus.ee • 2. juuni 2023

Accor avas Eestis neljanda hotelli

Rahvusvaheline hotellifrantsiis Accor pani aluse oma uuele brändile Handwritten Collection esimese hotelli avamisega Baltimaade ja Ida-Euroopa regioonis. Eile avati Oru Hub Hotel – Handwritten Collection.
Avati Oru Hub Hotel- Handwritten Collection.
Foto: Kert Kruusakivi

Accori ketil on Eestis 4 hotelli ja lähitulevikus plaanitakse avada veel kaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700