Autor: Kaubandus.ee • 7. juuni 2023

Uute sõiduautode müük jätkab tõusulainel

Mais jätkus Eesti uute sõiduautode turul tõus ja elektriautode osakaal ületas 6 protsendi piiri.
Tarbesõidukitest oli maikuus esikohal Toyota.
Foto: Maris Ojasuu

Eestis müüdi maikuus 2289 uut sõiduautot, mida oli 5,3% enam kui eelmise aasta mais. Viie kuu kokkuvõttes on Eesti automüüjad andnud klientidele üle kokku 9870 uut sõiduautot, mis ületab möödunud aasta sama perioodi tulemuse 8%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700