Autor: Kaubandus.ee • 20. juuni 2023

Käibemaksumäär tõuseb 2024. aastast

Riigikogu võttis eile erakorralisel istungil vastu teise lugemise eel valitsuse usaldusküsimusega seotud seaduse, mille kohaselt tõuseb käibemaksumäär alates 2024. aasta 1. jaanuarist 20-lt 22 protsendile.
Käibemaksuseaduse muutmise seaduse vastuvõtmise poolt hääletas 59 ja selle vastu oli 35 Riigikogu liiget.
Foto: Andras Kralla

Valitsuse algatatud käibemaksuseaduse muutmise seaduse vastuvõtmise poolt hääletas 59 ja selle vastu oli 35 Riigikogu liiget.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757