Autor: Kaubandus.ee • 12. september 2023

E-smaspäeval tehti üle poole ostudest telefonis

11. septembril toimus taas E-smaspäev, mille käigus tegid ulatuslikke sooduspakkumisi rekordiliselt üle 300 e-poe. Montonio kiirülevaate põhjal kasvas ostupüha käigus e-poodide käive ja tehingute arv võrreldes tavalise esmaspäevaga umbes neli korda. Üle poole ostudest tehti telefonis.

Huvitav muutus on toimunud tarbijate ostukäitumises - täpsemalt selles, mis seadmest ostusid tehakse. Kui aasta tagasi tehti üle poole ostudest veel arvutis, siis nüüd on nutiseadmed juba populaarsemad: 54% E-smaspäeva ostudest tehti just telefonist. Enim läksid kaubaks kosmeetika, ilu- ja tervisetooted. Populaarsed olid ka riided, arvutid ja muu tehnika.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070