Autor: Kaubandus.ee • 26. september 2023

Esimene aasta IKEA Tallinna kaupluses: kui palju söödi lihapalle ja millised on kõige armastatumad tooted?

IKEA Tallinna kauplusel täitus esimene aasta ning eestlased on poe hästi vastu võtnud. Enim nõutud toodete seast leiab nii kööke, riidekappe kui ka voodeid. Kaupluse avamisest saati on söödud 4,6 miljonit liha- ja taimset palli.
Ikea Eesti avamine.
Foto: Liis Treimann

„Ainulaadne tootevalik, taskukohane hind, kõrge kvaliteet, hea disain ning funktsionaalsed lahendused kodudesse – see on see, mida IKEA pakub ja mida on meil õnnestunud Eesti turule edukalt tuua. Eesti elanike ostukäitumine näitab, et IKEA toodete vastu on suur huvi,“ rääkis IKEA Eesti turu juht Marko Põder.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700