Autorid: Lauri Leet, Merit Võigemast • 15. veebruar 2024

Erilised vastlakuklid kasvatavad ettevõtja müügitulu kahekordseks

7,5 euroseid vastlakukleid pakkuv ettevõtja selgitab, et toodetega lahendati klientide jaoks üks oluline probleem.
Healthy Sweets OÜ naudib veebruaris tavapärasest lausa kaks korda suuremat käivet. Foto:

Nädala alguses levis pilt kaubandusest, kus oli müügil vastlakukkel hinnaga 7.5 eurot tükk. Kuklite hind pole aga magusasõpru heidutanud ja neid pakkuv väikeettevõte Healthy Sweets OÜ naudib veebruaris tavapärasest lausa kaks korda suuremat käivet.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757