Autor: Merit Võigemast • 5. märts 2024

Jaks otsas: kesklinna butiikkohvik pani vara müüki

Tallinna Kaubamaja trollipeatuse kõrval tegutsenud Chaptersi butiikkohviku ühe juhi Helena Hakkineni kinnitusel toimub kogu ettevõtte vara kiirmüük sotsiaalmeedia vahendusel.
The Chapters Group OÜ pidas kohvikut Tallinna kesklinnas kaheksa aastat, tegu oli pere-ettevõttega. Pildil juhatuse liige Andrei Hakkinen ja tema kaasa Ksenia.
Foto: The Chapters Group OÜ

The Chapters Group OÜ pidas kohvikut Tallinna kesklinnas kaheksa aastat, kuni esimese koroonalaine järel said alguse kogu äri peapeale keeranud muutused. “Ka meid mõjutasid koroona-aastad. Meie klientide hulgas oli varem suur osa turiste, nemad kadusid,” selgitas The Chapters Group OÜ juhatuse liige Helena Hakkinen. “Samuti käis meil palju kontoritöötajaid lõunatamas, ka kodukontoritesse kolimine mõjutas - täna töötavad inimesed rohkem kodukontorites ehk see trend jäigi. Kõik see mõjutas meid, kaotasime kliente,” lisas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757