Autor: Maarit Eerme • 13. juuni 2024

PALGARAPORT | Põlvamaa teenindajate palk tegi suure hüppe

Statistikaameti esimese kvartali palgaraport paljastas, et kaubandusvaldkonna kassapidajate-klienditeenindajate palgad on aastaga teinud suure hüppe ülespoole. 7 maakonnas kasvas teenindajate palk üle 10% ning Põlvamaa teenindajate palgakasv oli märkimisväärne.
Foto: CARTIST / Unsplash

Eesti keskmine palk 2024. aasta esimeses kvartalis oli 1894 eurot ning kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 8,8%. Eelmise kvartaliga võrreldes keskmine palk langes 0,5%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700