Autor: Merit Võigemast • 15. aprill 2024

Pikaajaline Eesti Stockmanni juht lahkub ametist

Ligi paarkümmend aastat Eesti Stockmanni tüürinud Marge Türner lahkub aprilli lõpus ametist.
<strong >Ligi paarkümmend aastat Eesti Stockmanni tüürinud Marge Türner lahkub omal soovil ametist.</strong>
Foto: Stockmann

„18 aastat tippjuhina ühes ettevõttes töötada on väga pikk aeg - nii isiklikult kui ka ettevõttele,“ kommenteeris ootamatut sammu Stockmann Eesti tegevdirektori kohalt lahkuv Marge Türner. Otsus ei sündinud Türneri jaoks lihtsalt, kuid tema rõõmuks leidis ta ümbritsevatelt mõistmist ja toetust

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757