Autor: Merit Võigemast • 14. mai 2024

Avameelne intervjuu Eesti Maxima uue juhiga: meil on täna tähtis leida tasakaal

Ma ei mõelnud pikalt, olen motiveeritud, kääris uus Eesti Maxima uus juht kohe käised üles ja hakkas tööle. Leedulanna Diana Gegelyte lahkas esimeses avameelses intervjuus Eesti jaekettide turgu, avas Maxima sisemisi valupunkte ja rääkis Eesti töökultuurist.
Maxima Eesti uus juht Diana Gegelytė alustas tööd 24. veebruarist 2024.
Foto: Maxima Eesti OÜ

Enne uue „allikaga“ kohtumist loob aju vaimusilmas ikkagi mingisuguse kujutluspildi karakterist, kes mind ees ootab. Mõtlen Maximale ja millegipärast pelgasin, et suure börsifirma uue juhiga tuleb väga ametlik intervjuu. Palju demagoogiat.

Ma ei saanud rohkem eksida. Maxima Tallinnas Mustamäel asuvas kontoris võttis mind vastu sooja naeratuse ja otsekoheste ning sisukate vastustega noor naine. Järgnevas pea kahetunnises vestluses ei peljanud ta argumenteerida ei jaekettide uskumatult tulise konkurentsiolukorra teemal ega rääkida Maxima enda valupunktidest.

Diana oli intervjuu tegemise ajal tippjuhi ametit praktiseerinud kaks kuud, seni ongi see ametipost olnud tema karjääri kõige suurema vastutusalaga amet.

„Võid kirjutada nii, et see kõik on vastanud minu ootustele,“ vastas ta mõtlikult minu küsimusele. „Olen motiveeritud, inspiratsiooni täis – et võtta kogu vastutus ja olla osa sellest tiimist. Täpselt nii ma seda ette kujutasin.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757