Autor: Kaubandus.ee • 14. mai 2024

Enamik suuri toidupoode ja tanklaid ei täida uusi prügi vähendamise reegleid

Vaid mõni üksik toidupoe-, kohviku- ja tanklakett täidab korrektselt hiljuti kehtima hakanud ühekordsete pakendite vähendamise reegleid, selgus Teeme Ära SA tellitud ja Praxise läbiviidud värskest uuringust.
Maxima tegevuskavaga võis rahule jääda.
Foto: Liis Treimann

Teeme Ära Sihtasutuse eksperdi Kadi Kenki sõnul viidi uuring läbi, et anda valitsusele ja avalikkusele selge ülevaade, millised ettevõtted täidavad seadust, mis kohustab plastprügi vähendama, kes aga üritavad vastutusest kõrvale hiilida.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757