Autor: Kaubandus.ee • 17. mai 2024

Home4you: selle uue poe avamine on märgiline

Ajad on keerulised, kuid selle poe avamine on igatpidi märgiline, selgitas Home4You turundusosakonna juht Kelli Maar.
Sisustuskaupade poekett Home4you avas uue poe Järve Keskuses.
Foto: Evelekt AS

Sisustuskaupade poekett Home4you avas uue poe Järve Keskuses. Kaupluseketti opereeriva ettevõtte Evelekt AS turundusosakonna juht Kelli Maar tunnistas teates, et selle kaupluse avamine on igatpidi märgiline.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700