Autor: Martin Johannes Teder • 4. juuni 2024

Raskustes Eesti elektroonikaketi mitu kauplust pandi kinni

Kodutehnika kaupluseketi Expert Eesti Tallinna Järve keskuse, Rapla ja Kohtla-Järve kauplus pandi hiljuti kinni, kirjutab Äripäev.
Elektroonikaketi Expert Eesti esinduskauplus pandi Tallinnas Järve keskuses kinni mai lõpus.
Foto: Andras Kralla

Kauplusketi omanik Ardo Kraav ei taha kaupluste sulgemist väga kommenteerida. Tema sõnul on pooleli õiguslik vaidlus. “Võib-olla on kauplused juba kolme päeva pärast lahti, kui tuleb selline otsus,” rääkis ta. “See on praegu konfidentsiaalne.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700