Autor: Art Lukas • 21. veebruar 2023

E-poed soovitavad: Ole kliendile avatud ja täida oma lubadusi

Korilane.ee juht Rosalin Süld, saatejuht Art Lukas ja Klotsipood.ee juhataja Erki Kukk.
Tänases "E‑kaubanduse arengu ja tuleviku" saates räägivad Eesti E-kaubanduse Liidu ja Delfi korraldatud Eesti rahva lemmik e-poe hääletuse kaks tiitlivõitjat enda tegemistest ja teekonnast rahva südamesse. Selleks oleme saatesse kutsunud lasterõivaste ja -kaupade kategooria võitja Klotsipood.ee juhataja Erki Kuke ning ilu ja tervise kategooria võijta Korilane.ee juhataja Rosalin Süld.

Saates tuleb juttu sihtklientidest, püsikliendiprogrammidest, sisuloomest ning arutletakse ka kliendilt tagasiside küsimise ning transpordi väljakutsetest.

Kindlasti kuuleb ka mõlema e‑poe edasiste arenguplaanide kohta kui ka soovitusi teistele e‑poodnikele.

Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070