Autor: Heli Künnapas • 12. mai 2023

Indrek Kaljumäe: õige makseviis e-poes annab konkurentsieelise

Õige makseviisi olulisusest rääkis e-kaubanduse UX konverentsil LHV maksete kogumise tootejuht Indrek Kaljumäe. Tema sõnul tõstab e-poes kliendi jaoks sobiva makseviisi pakkumine tõenäosust, et klient tehingu lõpuni viib ning teda polegi seejärel sooduspakkumistega peibutada vaja.
Indrek Kaljumäe kinnitas, et erinevad inimesed eelistavad erinevaid makselahendusi.
Foto: Raul Mee

"Kui esile hakkasid tulema Apple Pay ja Google Pay makselahendused, siis tekkis küsimus, et kas vanemad variandid lükatakse kõrvale ja kas on kas on mõtet üldse neid varasemaid valikud välja pakkuda?" ütles Kaljumäe. "Tuli aga välja, et nii palju, kui on inimesi, on ka erinevaid eelistusi. Kui inimene leiab oma lemmik makseviisi, on tõenäosus, et ta ostab ja maksab, suurem."

Kaljumäe ettekannet e-kaubanduse UX konverentsilt saad vaadata siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070