Autor: Kaubandus.ee • 11. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Solarise keskust külastas avapäeval üle 43& 000 inimese

Laupäeval Tallinnas avatud uut meelelahutus- ja elustiilikeskust külastas avapäeval 43 700 inimest. Täismajale läksid nii Nokia Kontserdimajas toimunud Francis Goya ja Tallinna Kammerorkestri kontsert kui ka uue Eesti filmi "Püha Tõnu kiusamine" esilinastus Cinamonis.

Solarise keskuse juhi Anneli Palvadre sõnul ületas külastajate arv ka optimistlikumad prognoosid, teatas keskus. "Solaris ei ole ju väga suur keskus ning üle neljakümne tuhande külalise avapäeval oli tõeliselt kena kingitus ka meile," kommenteeris Palvadre, kelle sõnul veetsid paljud külalised keskuses mitmeid tunde, tehes tutvust ka kontserdimaja, Cinamoni ja Artis kinokeskuste ja uute söögikohtadega. "Hoolimata sellest, et nii Lido kui Vapiano on Tallinna kesklinna ühed suuremad restoranid, oli inimeste huvi uusi maitseid proovida nii suur, et kogu päeva jooksul püsisid mõlemas restoranis ka järjekorrad," lisas Palvadre.

Üheks avapäeva tõmbenumbriks oli 50 000-kroonise kinkekaardi loosimine kõigi Solaris Clubi liikmete vahel. Võitjaks osutunud 40-aastane tallinlanna Signe Soldan sai ülesandeks kahe tunni jooksul endale võidetud 50 000 krooni väärtuses meelepäraseid kinke valida.

Solaris on 43 000 ruutmeetrit hõlmav meelelahutus- ja elustiilikeskus, kus asub regiooni moodsaim 1830-kohaline teatri-, kontserdi- ja konverentsisaal Nokia Kontserdimaja, seitsme ekraaniga Cinamoni kinokompleks, kahe ekraaniga Tallinnfilmi väärtfilmikeskus Artis, Tallinna Tantsuakadeemia, mitmed kohvikud-restoranid ning erinevad kauplused eesotsas Solarise Toidupoega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700