Autor: Maarit Eerme • 11. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vivacolor värvid said Põhjamaade ökomärgise

Eestis toodetud Vivacolor värvid said Põhjamaade ökomärgise Nordic Swan (Põhjamaade Luigemärk), mis kinnitab, et Vivacolor Interior sarja värvid vastavad kõige rangematele värvidele kehtestatud keskkonnasäästlikkuse- ja kvaliteedinõuetele Põhjamaades.

„Keskkonnasõbralike ja tervisele ohutute värvide tootmine on meie eesmärgiks olnud juba viimased mitu aastat“, selgitas AS Tikkurila tegevdirektor Romet Pärn. „Täiendame värvide retseptuuri pidevalt ja erinevates rahvusvahelistes laborites testides olemegi jõudnud tulemuseni, mis võimaldab toota Põhjamaade kõrgeimatele standarditele vastavavaid värve."

„Tarbijatele annab antud märk kindluse, et meie värvid ei sisalda kantserogeenseid aineid ning nendega värvides lendub õhku vaid väga minimaalne kogus neid orgaanilisi ühendeid, mis võivad tekitada allergiat," ütles Pärn.

Vivacolor Interior värvidele on andnud ametliku tunnustuse ka Eesti Allergialiit. 

Tikkurila kontserni käive 2012. aastal oli 671,8  miljonit eurot, kontsernis töötab kokku 3300 inimest.

Tikkurila on noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsil.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700