Autor: Maarit Eerme • 12. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tere D-vitamiiniga piimal tarneraskused

Pea kolm nädalat poelettidel saadaolev Tere D-vitamiiniga rikastatud piim on tarbijate poolt väga hästi vastu võetud, kuid kuni 19. aprillini ei ole toodet kauplustes saadaval.

„Seoses oodatust suurema läbimüügiga ei ole me kahjuks suutnud  piisavalt hästi antud toote müüki prognoosida ning seetõttu pole järgmisel nädalal uues pakendis D-vitamiiniga piima poelettidel saada. Alates 19. aprillist on aga D-vitamiiniga piim taas müügil,“ selgitas AS Tere juhataja asetäitja Ülo Kivine.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu sõnul on Tere uut 2,5% piima ostetakse umbes poole rohkem, kui eelmist purepiima.

”Uue toote müügid on olnud tõesti väga head ning müüb päevas pea 10 korda rohkem, kui ilma D-vitamiinita piim," kinnitas Prisma Peremarketi ostujuht Janika Kattai.

Mõlemate jaekettide esindajad kinnitasid, et seoses suure nõudlusega on esinenud tarneauke.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757