Autor: Indrek Kald • 31. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõik kolm Läänemaa poeketti mullu kasumis

Kõik kolm Läänemaa kauplusteketti lõpetasid eelmise aasta kasumiga, kaks neist tõstsid lisaks ka töötajate palka.

Haapsalu tarbijate ühistu lõpetas aasta 530 000 euro suuruse kasumiga, mis jäi veidi alla aasta varasemale 587 000 eurosele. "On tunne, et inimesed hakkavad tajuma, et on eestimaine poekett ja on n-ö välismaised ründajad, kes tahavad vaid kasumit teenida," ütles tarbijate ühistu juht Raimond Lunev Lääne Elule.

"Muidugi tõstsime palka," märkis ta ning lisas, et 140 töötajaga ühistu tõstab palku igal aastal.

14 kauplusega Lihula tarbijate ühistu teenis eelmisel aastal ligi 162 000 eurot kasumit ehk aasta varasemast 7,9 protsenti rohkem; samas tunamullu 40 000 euroga kahjumisse jäänud Haapsalus kolme poodi pidav OÜ Aardemaa jõudis eelmisel aastal 30 000 euroga taas kasumisse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700