Autor: Maarit Eerme • 4. oktoober 2013

Hoiupõrsa müntide vahetuspunkt Lasnamäe Prismas

Septembri teisel poolel paigaldas Prisma Peremarket koos Hansabiga Lasnamäe kaupluse infoleti juurde Baltikumi esimese iseteenindusliku mündideponeerija Coin Casheri.

Seni on Scan Coin mündideponeerijat Eestis kasutatud suuremates pankades.

Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektori Kadri Lainase sõnul on antud projekti eesmärk pakkuda klientidele lisateenust piirkonnas, kus keegi teine müntide vahetamise teenust ei paku. „Eesmärgiks ei ole sularahaarvelduste vähendamine,“ kinnitas Lainas. Lisades, et poe kassas ei ole nende jaoks vahet, kas klient tasub sularahas või kaardiga, vaid oluline on kliendi mugavus.

Hansab uudiskirjas on välja toodud, et mündideponeerija Coin Casher on spetsiaalselt jaekaubandusettevõtetele disainitud mündideponeerija, mis on kasulik nii kaupluse klientidele kui ka kauplusele endale. "Kauplus saab kasu sellest, kui kliendid oma mündid just neile toovad ning müntide eest saadud kviitungi eest neilt kaupu ostavad. Samuti ei pea kaupmees münte vahetusrahaks juurde ostma,“ütles Hansabi müügijuht Alo Männiksaar.

Lainase sõnul ei lähtunud antud koostöös aparaadi tasuvusajast, vaid sellest, et kas klientidel võiks olla mündivahetuse teenuse vastu huvi. „Hetkel alustame Lasnamäelt ja jälgime kui kiiresti ja hästi kliendid antud teenuse omaks võtavad,“ ütles Lainas.

Seade on väliselt kujundatud Prisma Peremarketi brändi toonidega koos tunnuslausega.

Antud kontseptsioon on mujal maailmas väga populaarne, kuna aitab kaupmehel vahetusraha tellimise pealt kulutusi kokku hoida ning on kliendi jaoks mugav ja paindlik teenus, mis on kätte saadav hiliste õhtutundideni.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700