Kaubandus.ee  • 6 november 2015

Parimad jõulutooted on...

Tallinna toidumessi külastajate osalusel valiti kolme messipäeva jooksul pimetesti käigus Eesti parimad jõulutooted pagari- ja lihatoodete, hõõgveini ning jõuluõlle kategooriates. Konkursil võistlesid 42 lihatoodet, 26 pagaritoodet, 4 hõõgveini ja 3 õlut. Tooteid esitas konkursile 23 ettevõtet.

Jõulutoode 2015 võitjad lihatoodete kategoorias:

Verivorst – Saaremaa Lihatööstus OÜ – MiniverivorstikesedJõuluvorst – Oskar LT AS – Ahjuvorst röstsibulagaVerikäkk – Oskar LT AS – Kahe peki verikäkkSült – Rannarootsi Lihatööstus AS – SealihasültPasteet – Nõo Lihatööstus AS – HanemaksapasteetJõulupraad – Oskar LT AS – KroonpraadLiha üllatustoode – Atria Eesti AS – Maks&Moorits kolme juustuga täissuitsuvorst

Jõulutoode 2015 võitjad pagaritoote kategooriates:

Piparkook – Pagaripoisid OÜ – PiparkoogiküpsisJõululeib – Eesti Pagar AS – ŠokolaadileivakeJõulusai – Hagar AS – JõulumuffinKeeks – Väike Ahi OÜ – JõulukeeksPagari üllatustoode – Eesti Pagar AS – Kirsi-karamellikook

Parim hõõgvein – Altia Eesti AS – Blossa Vinglögg

Parim jõuluõlu – A. Le Coq AS – Kohviporter

Kõiki tooteid hinnati pimetesti põhimõttel ja järgnevate kriteeriumite alusel: lõhn, maitse, sisu või konsistents ning välimus. Hindajale esitati korraga kõik osalevad, samasse kategooriasse kuuluvad tooted ja paluti avaldada omapoolne arvamus hindamislehel. Kokku võttis jõulutoodete hindamisest osa 2022 messikülastajat.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700